wall2bottom_home

Kontakt info / lokacije

O FIRMI

ukratko o našoj kompaniji

Firma ’’DEKOR IVA D.O.O.’’ osnovana je 2002. god. Bavi se proizvodnjom namještaja od pločastog materijala i masivnog drveta, vrši usluge rezanja i kantovanja, distribucijom, veleprodajom i maloprodajom pločastog materijala, okova za namještaj,  sudopera i slavina i kuhinjskog okova vodećih evropskih proizvođača.

Od svog osnivanja, pa do danas u kontinuitetu radi na razvoju i praćenju najnovijih dostignuća u domenu proizvodnje namještaja, uvođenju sofisticirane tehnologije proizvodnje, opremanju najsavremenijim mašinama koje su u ovom trenutku stare svega par godina i ulaganju u razvoj infrastrukture.

U tom smislu moramo nabrojati dva nova horizontalna raskrajača CAT 85-75 njemačkog proizvođača HOLZ-HER koji odjednom mogu kvalitetno da režu i do 6 tabli,  kao i novu, savremenu kantaricu 1321 sa predfrejzerom od istog proizvođača. Imamo i jedan vertikalni formatizer, kao i novu CNC mašinu takođe HOLZ-HER, svoju lakirnicu, kao i sve ostale manje mašine neophodne za kvalitetnu izradu i montažu namještaja.

Napomena je da sve mašine imaju svoje razvijene programske softvere za rad i kontrolisane su od strane glavnog servera.

Firma je od svog osnivanja neprekidno iz godine u godinu bilježila rast i razvoj, kao i stalni porast broja zaposlenih koji je od 18, dostigao cifru 42 stalno zaposlena radnika.

O firmi

Saloni

Kontakt

 

blacno

emuca

hafele

fgv

doal

inoxa

falco

kronospan2

kaindl

rehau

bv

Copyright © 2015 - DEKOR IVA